Achiziția a fost finalizată și aparatele au ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov în data de 09-noiembrie-2020

Articol Facebook

Coordonatorii, cluburile

Rotary Kronstadt Brașov și Rotary Brașov,

în numele miilor de pacienți care beneficiază de aparatura donată,

mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect:

Rotary Club Arad,Rotary Club Alexandria, Rotary Club Iași 2000, Rotary Club București Cișmigiu, Rotary Club Giurgiu Danubius, Rotary Club Craiova, Rotary Club Covington (U.S.A.), Billericay Mayflower Rotary Club (U.K.) și Rotary Club Chișinău

Mulțumiri speciale pentru suport lui Freddy Călinoiu, Guvernator 2020-2021 al Districtului 2241 România și Republica Moldova.

Pentru ei, cei care au grijă de noi!

Medicii sunt prima linie de luptă. Și cea mai importantă.

În următoarele săptămâni, limitele sistemului medical din România vor fi puse serios la încercare, din cauza efectelor pandemiei COVID-19. Personalul medical și spitalele României sunt în prima linie de luptă. Ei au nevoie de resurse pentru a combate efectele noului tip de Coronavirus: echipamente medicale, echipamente de protecție, substanțe dezinfectante medicale, teste diagnostic.

Ce ne propunem

Ne propunem să strângem o sumă de peste 100.000 de lei. Suma va fi pusă la dispoziția echipei noastre de specialiști în achiziții care lucrează deja, în colaborare cu autoritățile, la procurarea materialelor și aparatelor necesare.

Ce facem noi

Rotary scrie un proiect în regim de urgență pentru a accesa fonduri internaționale nerambursabile. Pentru fiecare cei 100.000 de lei primiți ca donație, vom obține încă 50.000 de lei din fondfurile Rotary International

Implică-te și hai să facem, împreună, diferența care ne va trece cu bine prin aceste vremuri grele.

Ce cumpărăm

Vom achiziționa pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov Monitoare pentru funcțiile vitale pe care le vor folosi în secția ATI și acum, și pe termen lung.

Fiecare Monitor pentru funcțiile vitale costă 16.600 Lei

0 Lei
Bani Colectați de Rotary Kronstadt Brașov și Rotary Brașov.
0 Lei
Bani Donați de Rotary District 2241 România și Republica Moldova împreună cu Rotary International
0
Aparate finanțate
0
Valoare totală a proiectului

#Împreună

vom face să fie din nou bine!

IMPLICĂ-TE ȘI TU

Cât timp pandemia nu este învinsă, niciunul din noi nu se poate odihni cu devărat. Nu este greu să ajuți. Pune umărul alături de medici în această luptă, așa cum poți!