Project Description

Pentru ei, cei care au grijă de noi!

Medicii sunt prima linie de luptă. Și cea mai importantă.

În următoarele săptămâni, limitele sistemului medical din România vor fi puse serios la încercare, din cauza efectelor pandemiei COVID-19. Personalul medical și spitalele României sunt în prima linie de luptă. Ei au nevoie de resurse pentru a combate efectele noului tip de Coronavirus: echipamente medicale, echipamente de protecție, substanțe dezinfectante medicale, teste diagnostic.

Ce ne propunem

Ne propunem să strângem o sumă de peste 100.000 de lei. Suma va fi pusă la dispoziția echipei noastre de specialiști în achiziții care lucrează deja, în colaborare cu autoritățile, la procurarea materialelor și aparatelor necesare.

Ce facem noi

Rotary scrie un proiect în regim de urgență pentru a accesa fonduri internaționale nerambursabile. Pentru fiecare cei 100.000 de lei primiți ca donație, vom obține încă 50.000 de lei din fondfurile Rotary International

Implică-te și hai să facem, împreună, diferența care ne va trece cu bine prin aceste vremuri grele.

Ce cumpărăm

Vom achiziționa pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov Monitoare pentru funcțiile vitale pe care le vor folosi în secția ATI și acum, și pe termen lung.

Fiecare Monitor pentru funcțiile vitale costă 13.400 Lei

0 Lei
Bani Colectați
0
Aparate finanțate
Donez acum
Ajut altfel

#Împreună

vom face să fie din nou bine!

Cât timp mai avem până la achiziție

Vom achiziționa cât de multe aparate putem, necesare secției ATI de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

IMPLICĂ-TE ȘI TU

Cât timp pandemia nu este învinsă, niciunul din noi nu se poate odihni cu devărat. Nu este greu să ajuți. Pune umărul alături de medici în această luptă, așa cum poți!

AJUT ALTFEL
DONEZ ACUM