Pentru ei, cei care au grijă de noi!

Această inițiativă a pornit în luna martie pentru a veni în sprijinul a peste 70 de ambulanțieri brașoveni care se află în linia întâi în lupta contra virusului COVID-19. Inițiativa a luat amploare în comunitate, aducând la un loc Cluburile Rotary Brașov și Rotary Kronstadt, Cluburile Round Table din Brașov și Breasla Cârciumarilor. Astăzi, pentru a putea răspunde nevoilor tuturor cadrelor medicale aflate în linia întâi este nevoie și de implicarea ta!
Acești oameni și-au părăsit familiile și pe cei dragi fiind 24 de ore din 24 la dispoziția oamenilor care au acum mai mare nevoie de ei ca oricând. Nevoile sistemului medical depășesc cu mult toate scenariile de criză, astfel încât inițiativa noastră își propune să asigure o parte din costurile generate de efortul uriaș depus de personalul medical brașovean în lupta împotriva coronavirusului.
Concret, ne implicăm să asigurăm o masă caldă celor care sunt în imposibilitatea de a se întoarce acasă la sfârșitul turei de lucru, precum și a cadrelor medicale care nu au acces la o sursă asigurată de hrană în timpul programului prelungit de lucru.
Fondurile colectate la nivelul proiectului acoperă deja costurile pentru această perioadă critică, însă ne pregătim pentru prelungirea campaniei până la finalul stării de urgență.

Cum ne poți ajuta?

1. Donează orice sumă de bani. Toate donațiile vor fi integral utilizate pentru achiziționarea de materii prime necesare pregătirii meselor de către membrii Asociației Breasla Cârciumarilor, cât și alte restaurante și cafenele din Brașov. Implicarea tuturor organizațiilor partenere este una voluntară.

2. Dacă ești reprezentantul unei companii furnizoare de alimente sau lucrezi în domeniul distribuției de alimente, contactează-ne și vom stabili împreună cum ne poți ajuta în asigurarea de materie primă.

Donațiile se pot face și direct prin virament în contul deschis special pentru acest proiect de la Banca Transilvania
RO61BTRLRONCRT0342943902
Asociația Rotary Kronstadt Vektor
CUI: 36072741
Nr. Reg. As. 33/2016

Costul maxim al ingredientelor pentru o porție este de 15 lei

Ultima actualizare: 16 mai 2020

0
Porții livrate (din 19 martie)
0
Porții necesare (până în 16 mai)
0
Porții care au finanțare
0
Mai au nevoie de finanțare
Loading...

#Împreună

vom face să fie din nou bine!

De când am început


Am început de

1585 days 20 hours 4 minutes 56 seconds

să cumpărăm ingrediente,

să gătim și să livrăm

mesele calde atât de necesare.

Ne propunem să susținem acest proiect, împreună cu voi, până la ultima porție necesară personalului medical care se luptă pentru noi.

IMPLICĂ-TE ȘI TU

Cât timp pandemia nu este învinsă, niciunul din noi nu se poate odihni cu devărat. Nu este greu să ajuți. Pune umărul alături de medici în această luptă, așa cum poți!