Azi, mai mult decât ieri, de ziua lui, ar fi frumos să conștientizăm că ar trebui să-i fim mai recunoscători că ne găzduiește și că ne oferă aer, apă, lumină, hrană, natură și casă pentru familiile noastre. Azi, mai mult decât ieri ar trebui să realizăm de ce este atât de important să avem grijă de el și unii de alții dacă vrem să vorbim despre un viitor împreună.
Azi, mai mult decât ieri ar trebui să realizăm de ce este atât de important acest împreună. Doar ținându-ne de mână, cu mănuși sau doar virtual, putem trece peste aceste vremuri ciudate și diferite, în care pandemia ne-al luat un lucru atât de drag – libertatea. 
Libertarea de a alerga desculți prin iarbă. Libertatea de a ne strânge în brațe o mamă, o mătușă, o prietenă dragă, un nepot, un coleg de muncă. Libertatea de a călători. Libertatea de merge la festivaluri și concerte. Libertatea de a ne serba zilele de naștere cu oamenii dragi. Libertarea de ați ține copilul nou născut la piept. Libertarea de a nu te uita panicat în spate când ești la coadă la pâine dacă se respectă distanțarea socială. Libertatea de a te bucura de pasiunile tale înafara casei. Libertarea de ați face meseria sau ați dezvolta afacerea în care ai investit timp, cunoștințe, bani, dezvoltare personală, trainuire oameni, idei, curaj. Libertatea de a te bucura de aerul curat de afară. Libertatea de a fi om și nu un animal social ținut în cușcă.
Azi, mai mult decât ieri, prietenii noștri – personalul medical au nevoie de energie și mâncare bună pentru a continua lupta cu acest COVID-19 care ne-a furat zâmbetul.
Împreună cu colegii  din Rotary Brașov, Roundtable, Breasla Cârciumarilor și Autonom sprijinim zilnic personalul medical din spitalele din Brașov cu mâncare delicioasă ca acasă care să le dea putere și să le mai hrănească dorul de casă, majoritatea dintre ei fiind carantinați departe de casă pentru a nu-i îmbolnăvi pe cei dragi.. Avem nevoie și de ajutorul tău pentru a continua acest proiect. Orice donație le este de ajutor.

Află mai multe despre inițiativa noastră și donează AICI: https://www.ajutbrasovul.ro/cauze/donez/